Van hyperlinks naar rechts! Snollebollekes gaat viral op EKTijdens het EK voetbal in Duitsland gaan mensen massaal van hyperlinks naar rechts. Het nummer Hyperlinks Rechts van Snollebollekes wordt ineens in heel Europa beluisterd en is dus niet meer alleen in Nederland een succes.

Het liedje is momenteel één van de meest gezochte nummers in Duitsland en staat op de eerste plaats in de Duitse Spotify-hitlijst. Zanger Rob Kemps wil het nummer daarom ook in het Duits gaan uitbrengen. Hij is er supertrots op dat het feestlied een hit is op het EK.

Ik mocht met 40.000 mensen met allemaal een oranje muts op van hyperlinks naar rechts springen. Dat is iets wat ik nooit meer vergeet.

Rob Kemps, Snollebollekes

Het nummer brak zeven jaar geleden door in Nederland, nadat de vrouwen van het Nederlands elftal Europees Kampioen werden. Oranje vierde de titel toen met Hyperlinks Rechts. Sindsdien is het liedje nog altijd een groot succes op feestjes.

Ook tijdens dit EK gaan alle Oranje-fans los door de straten in Duitsland. Beelden daarvan gaan hartstikke viral op social media. Daardoor is het nummer van Snollebollekes nu ook bekend bij Duitsers, Italianen en Engelsen.

Scroll naar boven