van Wolfsburg naar Tottenham’ – Voetbal Worldwide


Een droomtransfer voor Micky van de Ven is in zicht: Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg zijn volop in gesprek over een switch van de verdediger. De golf equipment hopen de deal snel af te ronden.

Van de Ven maakte er in gesprek met VI zelf geen geheim van dat de Premier League een droombestemming voor hem is. Hij lijkt nu zijn zin te gaan krijgen. Van de Ven is met Tottenham al persoonlijk akkoord en nu is het aan de golf equipment om de deal over de streep te trekken, melden numerous Engelse media. Ook Liverpool en Bayern München werden recentelijk nog met Van de Ven in verband gebracht.

Van de Ven maakte in de zomer van 2021 voor ongeveer 3,5 miljoen euro de switch van Volendam naar Wolfsburg. Hij kon ook naar PSV en Feyenoord, maar koos voor de Bundesliga. Van de Ven had door blessures wat opstartproblemen, maar werd al snel basisspeler miste het afgelopen seizoen slechts één competitiewedstrijd.

Mocht Van de Ven daadwerkelijk de stap naar Tottenham maken, dan profiteert Volendam mee. De membership krijgt vijftien procent van het winstbedrag.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven