Veelbesproken clubpsycholoog vertrekt in kielzog Pastoor bij Almere Metropolis – Voetbal Worldwide


De clubpsycholoog vertrekt in het kielzog van coach Alex Pastoor, die Almere Metropolis naar de dertiende plek leidde en wordt opgevolgd door Hedwiges Maduro, die terugkeert van Ajax. ‘Wauw, wat een rit was het en wat een mooie herinneringen zijn er gemaakt’, schrijft Zijerveld op X.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

‘Toen ik twee seizoenen geleden naar Almere Metropolis kwam, had de ploeg het moeilijk in de Eerste Divisie. Nu is de ploeg in de Eredivisie gebleven op de prachtige plek nummer 13′, aldus de psycholoog, die zich in oktober vorig jaar bij het radioprogramma De Perstribune opvallend kritisch uitliet over de toenmalig Ajax-trainer Maurice Steijn. Almere Metropolis nam vervolgens afstand van haar uitlatingen.

Zijerveld, die normaal gesproken op de financial institution zat bij wedstrijden van Almere Metropolis, werd vervolgens even uit de spotlights gehouden door haar werkgever, maar keerde later weer terug in de dug-out. De band tussen Steijn en zijn toenmalig rechterhand Maduro, die in het verleden als assistent van Pastoor bij Almere Metropolis met Zijerveld samenwerkte, kwam door de uitspraken van de psycholoog onder hoogspanning te staan.

Scroll naar boven