Verwarring bij transferaankondiging in Nederlandse enclave op Cyprus – Voetbal Worldwide


Het Cypriotische Karmiotissa Pano Polemidion gaat verder op de Nederlandse tour, maar heeft bij de transferaankondiging van een volgende landgenoot niet de juiste foto gepakt. De in 2019 gestopte Mark Engberink zag zichzelf opeens terug als profspeler in het shirt van Karmiotissa, terwijl toch echt Lars Nieuwpoort een nieuwe stap heeft gemaakt.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De verdediger liep deze zomer uit zijn contract bij RKC Waalwijk en gaat dus aan de slag bij Karmiotissa. Aanpassingsproblemen lijken geen concern voor Nieuwpoort, liefst vijf spelers met een verleden in Nederland staan onder contract bij de membership die vorig seizoen degradatie ontliep op het hoogste niveau van Cyprus.

Dion Malone, Yanilio de Nooijer, Joey Suk, Samir Ben Sallam en Karim Loukili staan nog onder contract bij de membership, de contracten van Mounir El Allouchi en Danzell Gravenberch liepen deze zomer formeel af.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top