Vitesse maakt het seizoen af met Sturing als hoofdcoach – Voetbal Worldwide


Edward Sturing maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Vitesse. De Arnhemse membership heeft bevestigd dat de interim-periode voorbij is en dat het Sturing heeft aangesteld voor de relaxation van het seizoen.

Sinds de breuk met Phillip Cocu heeft Sturing het stokje overgenomen bij Vitesse. Aanvankelijk zou hij tot de winterstop de honneurs waarnemen in Arnhem, zodat Vitesse op zoek kon naar een geschikte opvolger. In de tussentijd received Vitesse van Heracles Almelo en van Heerenveen (beker) en dus heeft het clubbestuur het vertrouwen uitgesproken in Sturing.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Sturing magazine het seizoen afmaken bij Vitesse, samen met zijn assistenten Nicky Hofs en Tim Cornelisse. Zij hebben een contract getekend tot komende zomer. ‘In de situatie waarin we zitten, vraagt het werk ontzettend veel van een coach. Het is te prijzen dat Edward aan boord blijft als coach en er alles aan wil doen om Vitesse in de tweede seizoenshelft naar een hogere plek op de ranglijst te krijgen’, aldus technisch directeur Benjamin Schmedes.

‘Ik ben dag en nacht met de membership en het workforce bezig’, zei Sturing zelf over zijn aanstelling. ‘Dat heeft grote impression, maar ik wil Vitesse helpen. Het is zaak dat we uit het dal kruipen en ons in de tweede seizoenshelft verder herpakken. Samen met het workforce gaan we in ieder geval ons uiterste finest doen.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven