Vlahovic voorkomt dat Juventus met een kater aan het kerstdiner zit – Voetbal Worldwide


Juventus heeft zaterdagmiddag voorkomen dat het op bezoek bij Frosinone opnieuw puntenverlies leed. Tien minuten voor tijd zorgde invaller Dusan Vlahovic voor de winnende treffer en dus gaat de Oude Dame met een goed gevoel de kerstdagen in.

Vorige week vrijdag verslikte Juventus zich in Genoa, waardoor het concurrent Internazionale verder zag uitlopen. Tegen Frosinone aasde het op eerherstel. Massimiliano Allegri begon met voormalig Eredivisie-spelers Arek Milik en Filip Kostic in de foundation. Bij de thuisploeg kwam Abdou Harroui twintig minuten voor tijd binnen de lijnen.

Na een goede tien minuten gaf voormalig FC Groningen-speler Kostic de help bij de openingstreffer. Al zal het niet de mooiste uit zijn loopbaan zijn geweest. Hij speelde Kenan Yildiz in, die vervolgens langs drie man glipte en binnenschoot. Na de onderbreking kwam Frosinone op gelijke hoogte. Jaime Báez schoof de bal oog in oog met de doelman onder hem door.

Lang leek Juventus af te stevenen op nieuw puntenverlies, maar tien minuten voor tijd viel de winnende 1-2 alsnog. Vlahovic kopte een voorzet van Weston McKennie zeer knap en ook nog eens heel fraai in de bovenhoek. Door de zege nadert Juventus koploper Internazionale tot op één punt. Inter speelt later op zaterdag tegen Lecce.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven