Wanneer is de loting voor halve finale KNVB-beker en waar is die te zien? – Voetbal Worldwide


Met nog één wedstrijd in de kwartfinale van de KNVB-beker 2023/24 te gaan, maken we ons al langzaam weer op voor de loting voor de halve finale. In dit artikel lees je wanneer en hoe laat de loting wordt verricht en waar de loting wordt uitgezonden op televisie.

NEC, Cambuur en Feyenoord plaatsten zich deze week al voor de halve finale. ADO Den Haag, Vitesse en AZ vonden hun waterloo in de kwartfinale. Donderdagavond om 20.00 uur nemen FC Groningen en Fortuna Sittard het nog tegen elkaar op. Zij strijden om de laatste plek in de halve finale.

De loting vindt twee dagen later plaats, op zaterdag 10 februari. De loting voor de halve finale is zaterdagavond vanaf 22.30 uur te zien bij het programma De Eretribune van ESPN. Daarnaast wordt er ook direct geloot voor wie er ‘thuis’ magazine spelen in de eventuele finale. De wedstrijden in de halve finale worden tussen 27 en 29 februari afgewerkt. De finale vindt plaats op 21 april 2024.

Schorsingen
Twee spelers zijn in de kwartfinale tegen een schorsing opgelopen. Santiago Giménez moet de halve finale van Feyenoord sowieso aan zich voorbij laten gaan door een tweede gele kaart. Dominik Oroz pakte eveneens zijn tweede gele kaart, maar zal door de uitschakeling van Vitesse zijn schorsing pas uitzitten in het volgende bekerseizoen.

Scroll naar boven