‘We hebben een geweldig crew’ – Voetbal Worldwide


Samen met Lamine Yamal was Williams een van de uitblinkers namens Spanje tegen Georgië. De aanvaller van Athletic Bilbao bereidde de eerste Spaanse treffer van Rodri voor en kreeg in de tweede helft ook zelf een beloning. Williams maakte op prachtige wijze zijn eerste van het toernooi. Het levert hem een mooie statistiek op: sinds 1980 is er al geen speler meer geweest die een help gaf, een purpose maakte én een passnauwkeurigheid van honderd procent had.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

‘We moeten op deze voet verder gaan’, begon Williams na afloop voor de digicam’s van TVE. De aanvaller kan niet ontkennen dat zijn elftal wederom een topprestatie leverde. ‘We zijn erg enthousiast. We hebben laten zien dat we een geweldig crew zijn en als we op dit niveau doorgaan, kan het geweldig worden.’

Eerder rekende Spanje ook al af met Kroatië (3-0), Italië (1-0) en Albanië (1-0), maar in de kwartfinale wacht Duitsland. Dat wordt volgens Williams ‘erg moeilijk’. ‘Het is een lastige noot om te kraken, maar als we met dit geweldige crew op hetzelfde niveau spelen als vanavond, dan kunnen we winnen’, besloot hij.

Scroll naar boven