Posted on Leave a comment

‘Wil de lijn vasthouden’ – Voetbal Worldwide


Yorbe Vertessen is blij dat hij zaterdagavond van waarde heeft kunnen zijn voor PSV. Met een aim en een halve help leidde hij de Eindhovenaren naar de overwinning op Vitesse.

Vertessen schoot PSV op gelijke hoogte tegen Vitesse en versierde daarna een strafschop, die Luuk de Jong benutte. Vertessen speelde omdat Noa Lang niet wedstrijdfit is. De concurrentie is dus fors. ‘Het is niet altijd even makkelijk, maar ik probeer mezelf te laten zien in de minuten die ik krijg. Het gaat lekker en dat wil ik vasthouden’, zegt Vertessen tegen ESPN

Johan Bakayoko stond op rechts en Vertessen op hyperlinks. Mocht het nodig zijn, dan kan de Belg van positie wisselen. ‘In de voorbereiding heb ik ook wel eens op rechts gespeeld. De coach weet ook dat ik daar kan spelen. Het maakt me niet zoveel uit. Nu hopelijk meer, ik wil de lijn vasthouden.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *