Woedend Galatasaray deelt foto van blauw oog van Icardi – Voetbal Worldwide


De frustratie is groot bij Galatasaray na de topper tegen Fenerbahçe. De membership van Hakim Ziyech spreekt schande van de wijze waarop is omgegaan met een dreun die Mauro Icardi incasseerde.

Galatasaray heeft na de topper die in 0-0 eindigde een foto van Icardi gedeeld. De Argentijnse spits heeft een blauw oog overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe. Het is het gevolg van een klap die hij kreeg van Alexander Djiku, de verdediger die Icardi hardhandig afstopte toen hij naar de bal wilde gaan bij een voorzet. Het second werd niet opgemerkt door de arbitrage. Althans, er werd niet opgetreden.

Bij Galatasaray vinden ze dat simpelweg onbegrijpelijk. ‘We delen hier wat door de arbitrage en vanuit de VAR-ruimte niet is opgemerkt ondanks 26 digicam’s. Het is beschamend. Hopelijk zullen degenen die het Turkse voetbal naar deze staat hebben gebracht zich op een dag schamen’, stelt de membership op zijn social media-kanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Fenerbahçe keurt het assertion af. Vanuit de rivaal wordt op het second gewezen waarbij Icardi na een duw van Djiku tegen de paal knalde. Het blauwe oog zou daar het gevolg van zijn. Fenerbahçe-spits Edin Dzeko reageert: ‘Icardi raakte de paal met zijn hoofd en ze zetten hem zo op Instagram om te zeuren om een strafschop. Het typeert Galatasaray. Het is beschamend.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven