Wolters Kluwer lijft fiscaaladviestool MFAS in
Wolters Kluwer Authorized & Regulatory (LR) neemt MFAS over, een Nederlandse aanbieder van software program voor belastingadviseurs. De programma’s worden ge├»ntegreerd in het portfolio van Wolters Kluwer.

MFAS is ongeveer dertig jaar geleden opgericht om belastingadviseurs te ondersteunen in de adviezen en dienstverlening aan hun klanten. Het softwaresysteem biedt checklists, modelovereenkomsten, vragenlijsten, achtergrondinformatie en hyperlinks naar wetteksten, jurisprudentie en andere belangrijke documenten. Daarnaast zijn er zo’n honderd rekenmodellen die adviseurs kunnen aanpassen voor hun klanten.

Bij het bedrijf werken alleen de twee oprichters Henry Meijer en Trudie Hoffman. Naar eigen zeggen wordt de aangeboden content material in het MFAS-systeem dagelijks geactualiseerd en gecontroleerd door en workforce van praktijkspecialisten. Ongeveer negenhonderd organisaties hebben er een abonnement op. In het verleden werd een van de producten van het bedrijf, Het Belastingadviesprogramma (BAP), als handboek en cd-rom uitgeven door uitgeverij Wolters. In 2012 werd BAP hernoemd tot MFAS.

Wereldwijd

Wolters Kluwer Authorized & Regulatory is een van de vier wereldwijde divisies van de multinational Wolters Kluwer. De andere drie zijn Well being, Tax & Accounting, en Governance, Threat & Compliance. De onderneming heeft zijn hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn en is actief in ruim honderdtachtig landen. De Benelux-tak van de divisie LR levert internet als MFAS informatietoepassingen en software program aan juristen en belastingprofessionals in Nederland.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven