Wow! Oppashond redt kinderen van modelDe 12-jarige Logan en de 10-jarige Anya hebben een model op hun woonboot in Amerika overleefd. En dat dankzij hond Moose!

Hond Moose werd tijdelijk opgevangen door het gezin van Logan en Anya. Het dier zou eigenlijk maar een nachtje bij het gezin blijven, maar het was zo gezellig dat het er twee werden. En dat is maar goed ook.

Need die tweede nacht brak er model uit op de woonboot van de familie.

In de vroege ochtend werd Moose heel erg onrustig. Hij was aan het hijgen en liep door de slaapkamer van de meiden heen. De kinderen dachten dat hij gewoon naar buiten moest, maar zagen toen dat de woonboot van de buren in model stond. En dat het vuur zich snel verspreidde.

Snel maakten de kinderen de relaxation van de familie wakker. Zo ontsnapten ze allemaal op het nippertje. Niemand raakte gewond.

De familie wil Moose graag officieel adopteren, maar ze hebben nu even geen eigen huis meer. Daarom is er een andere lieve familie gevonden voor Moose. Hij woont nu op een boerderij waar het dier lekker kan rennen en veel aandacht krijgt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven