WWE-legende tilt beker de lucht in, Ronaldo kan zijn lach niet inhouden – Voetbal Worldwide


In Saoedi-Arabië is niets te gek. Daar kan Cristiano Ronaldo over meepraten. De aanvaller van Al-Nassr kon voor de finale van de Riyadh Season Cup zijn lach niet onderdrukken toen hij worstellegende ‘The Undertaker’ de present zag stelen.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De finale van de Riyadh Season Cup, een vriendschappelijk toernooi, nam Ronaldo het met Al-Nassr op tegen Al-Hilal. Terwijl beide ploegen keurig in lijn stonden opgesteld, maakte ‘The Undertaker’ ineens zijn opwachting. Onder begeleiding van zijn eigen opkomstnummer kwam de voormalige WWE-worstelaar met de beker het veld op.

De bombastische entree zorgde voor een lach bij Ronaldo, die grapte met zijn ploeggenoten. De lol zou er bij de 39-jarige aanvaller snel vanaf gaan. Door doelpunten van Sergej Milinkovic-Savic en Salem Al-Dawsari gained Al-Hilal, de koploper van de Saudi Professional League, de finale van de Riyadh Season Cup met 2-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll to Top