Xavi vindt dat Barca op de goede weg is en legt uit waar het aan schort – Voetbal Worldwide


Barcelona miste uit bij Valencia kans op kans en moest na negentig minuten dan ook genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. De druk op coach Xavi neemt toe, maar de Spanjaard blijft positief.

Xavi vertelde op de persconferentie dat zijn ploeg meer had verdiend in Estadio Mestalla. ‘We verdienden hier te winnen. Het gebrek aan effectiviteit begint wel een repeterend verhaal te worden. Deze wedstrijd somt het seizoen wat we tot nu toe hebben dan ook goed op.’

‘We missen een hoop kansen. Natuurlijk trainen we op afwerken, maar het ligt ook aan het zelfvertrouwen van de spelers. We moeten momenteel wel een van de minst effectieve groups zijn in Europa, ondanks het aantal kansen dat we krijgen.’

Toch bleef de oud-middenvelder ook positief. ‘Ik blijf kalm en heb nog steeds hetzelfde enthousiasme als voorheen. We zijn op de goede weg en kunnen ook goede dingen uit de wedstrijden halen. We zullen verbeteren, maar nu zijn de spelers even teleurgesteld als ik ben. We speelden goed, maar het was niet genoeg om te winnen’, sloot Xavi af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven