‘Ze staan allemaal te springen’ – Voetbal Worldwide


Het kleine, intieme decor van Luton City was dinsdagavond bijna een bananenschil van jewelste voor koploper Arsenal. The Gunners versloegen The Hatters pas diep in blessuretijd, tot grote vreugde van supervisor Mikel Arteta.

Declan Rice kopte in de zevende minuut van de toegevoegde tijd het winnende doelpunt tegen de netten, zodat Arsenal de koppositie ook in deze midweekse speelronde niet ontfutseld kan worden. Arteta reageerde op deze thriller. ‘Ik ben zo blij. We wisten dat het hier een groot gevecht ging worden’, opende de Bask bij Amazon Prime, om daarna ook kritisch te kijken naar zijn ploeg.

‘We maakten het moeilijk voor onszelf, als je kijkt hoe we de objectives weggaven. Wat ik van de keeper vond? Ik ben zo blij met het staff. Ik heb met de hele ploeg gesproken en ze staan allemaal te springen. Ik ben vandaag a actually glad supervisor”, en heel blije managers hebben duidelijk geen behoefte om uit te wijden over de matige avond van hun doelman – in dit geval David Raya.

De supervisor strooide met lof. ‘De teamgeest, hoe we gevochten hebben, we hebben op de juiste momenten onze kwaliteiten getoond en nooit opgegeven. We hebben er een gevecht van gemaakt en daar zijn we vandaag voor beloond’, zo bewierookte hij zijn eigen ploeg. Ook de tegenstander kwam aan de beurt.

‘Alle credit naar Luton. Zij deden het uitstekend, hun afronding, hun voorzetten, soms moet je de tegenstander een praise maken. Dus hierbij, het was een zware avond.’ Dezelfde mening was matchwinner Rice toegedaan, ook hij kwam snel na de wedstrijd aan het woord. ‘Luton is een topploeg, met de kwaliteiten die ze hebben moet niemand ze afschrijven. Het was me een eer om de winnende te maken’, aldus de middenvelder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top