zo lang moet Feyenoord hem maximaal missen – Voetbal Worldwide


Ramiz Zerrouki zit zoals verwacht in de definitieve selectie van Algerije voor de Afrika Cup. Het betekent dat coach Arne Slot de middenvelder, die vooral in topwedstrijden vaak een basisplaats heeft, in de eerste duels van Feyenoord in 2024 moet missen.

Zerrouki zat onlangs al in de voorselectie van Algerije, vrijdagavond heeft bondscoach Djamel Belmadi zijn selectie ingekrompen tot 26 spelers. Behalve Feyenoord moeten ook andere grote Europese golf equipment spelers afstaan. Zo zit Houssem Aouar namens AS Roma in de selectie en moet AC Milan middenvelder Ismaël Bennacer een tijdje missen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Voor Feyenoord betekent de Afrika Cup-deelname van Zerrouki dat de eerste twee Eredivisie-duels met NEC (14 januari) en Vitesse (21 januari) sowieso aan hem voorbij gaan. Ook het bekerduel met PSV of FC Twente op 24 januari komt te vroeg. Of Zerrouki er in de competitieduels met Twente en AZ wel weer bij is, hangt af van het toernooiverloop.

Algerije received de Afrika Cup in 2019 nog, maar strandde in 2021 als titelverdediger al in de groepsfase. Mochten De Woestijnvossen nu de finale op 11 februari, dan is Zerrouki op zijn vroegst weer inzetbaar in het heenduel met Roma op 15 februari. De Rotterdammers moeten waarschijnlijk ook Yankuba Minteh missen, hij zat in de voorselectie van Gambia.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven